Ficat de pui cu usturoi si broccoli

de Bya Ralu in Ficat, 14 Iun 2012 | 8091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tavita de ficat de pui
  • 2 -3 buchetele de brocoli
  • 2-3 catei de usturoi
  • unt
  • vin rosu
  • piper alb,patrunjel maruntit,sare,cimbru,marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu usturoi si broccoli:

Intr-o tigaie wok punem untul sa se topeasca. Ficatul se curata si se clateste cu apa rece, dupa care il punem in tigaie. Se stinge cu 1 ceasca de vin rosu cat sa acopere ficatul, se pune si usturoiul taiat felii. Se adauga condimentele, in afara de marar care se pune inainte sa fie gata. Se intoarce de pe o parte pe alta, se mai completeaza cu apa, iar in circa 10 minute e gata. Se adauga mararul si buchetelele de broccoli fierte separat, se piseaza cu o furculita, se adauga, se amesteca sosul si dupa 5 minute se ia de pe foc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu usturoi si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta